ArcadeWinkel | Blogs & builds

Blogs & builds

15 Apr 2024

Lucky Pirate Arcadecabinet by Eddy

Eddy returns with a new second machine six years after his previous Arcade Classics build report! This time it's a "Lucky Pirate" arcade cabinet. Below is his build. In 2018, I had a lot of fun building an arcade cabinet; it was a 2-player cabinet..
28 Dec 2023

Resident Evil arcade cabinet from Didier

Didier has created a second machine with a Resident Evil theme. Below is his build!Years ago I made a Zelda arcade cabinet, but it was not 100% to my liking because, among other things, the artwork on the sides did not have a full sticker and the con..
28 Mar 2023

Inhouse project: Virtual Pinball Carnival 43" 4K build [Part 3/3] by Arno

Only available in Dutch: Allright, de machine is al even klaar en voorzien van Pinball FX3 (Steam) i.c.m. PinUP Popper. Heel veel leesplezier en inspiratie toegewenst bij dit derde en laatste deel! Groet, Arno. Specificaties: ..
02 May 2022

Inhouse project: Virtual Pinball Carnival 43" 4K build [Part 2/3] by Arno

Only available in Dutch: Vanwege drukte en een verhuizing heeft het even op zich laten wachten, maar hier is dan eindelijk deel twee van de bouw van onze virtual pinball machine! De is gebaseerd op de Williams Widebody afmetingen en geheel vanuit ..
30 Nov 2020

Inhouse project: Virtual Pinball Carnival 43" 4K build [Part 1/3] by Arno

Only available in Dutch: Tijd voor een nieuw in-house project en uiteraard met parts uit onze of webshops van onze collega's! Deze virtual pinball machine is gebaseerd op de Williams Widebody afmetingen en geheel vanuit scratch opgebouwd met uitsl..
28 Sep 2020

Full size arcade cabinet with Super Mario theme by Mattias

Only available in Dutch: Mattias heeft hard gewerkt aan een echte full-size arcadekast met een heel gaaf Super Mario thema en wil deze graag met jullie delen. Thanks! Hieronder het bouwverslag. Ik kwam online een arcade kast tegen. Deed me d..
03 Jan 2020

Inside the home build arcade by Marcel

Only available in Dutch: Marcel is al even klant van ons en heeft een handige video opgenomen, vol met tips voor de DIY-er! Bedankt Marcel voor de video! Stuur je eigen project in! ..
19 Sep 2019

Visit: Firstlook Festival 5&6 oktober

Dutch only: ARCADE EN RETRO GROOT(S) AANWEZIG OP FIRSTLOOK FESTIVAL  Op 5 & 6 oktober is het weer tijd voor Firstlook Festival, het grootste game-event van Nederland. De twaalfde editie draait volledig om het spelen van games op een di..
30 May 2019

Full size arcadekast pandora from Rob

Only available in Dutch: Rob heeft het bouwproces van zijn full size arcadekast op basis van een pandora paneel vastgelegd en wil deze graag met jullie delen! Ik heb met een aantal bestelde items van ArcadeWinkel.nl een arcade kast weten te mak..
02 Dec 2018

"Arcadion" Bartop arcade from Robert

Only available in Dutch: Robert is klaar met zijn bartop en wilde deze graag aan jullie delen! Hij heeft bartop gemaakt op basis Starterpack 5 HQ verlichte besturingsset - 2 spelers en een Raspberry PI 3. Hieronder het bouwverslag. Ik speeld..
Showing 1 to 10 of 76 (8 Pages)