ArcadeWinkel | Visit: Firstlook Festival 5&6 oktober

Visit: Firstlook Festival 5&6 oktober

  • Visit: Firstlook Festival 5&6 oktober

ARCADE EN RETRO GROOT(S) AANWEZIG OP FIRSTLOOK FESTIVAL 

Op 5 & 6 oktober is het weer tijd voor Firstlook Festival, het grootste game-event van Nederland. De twaalfde editie draait volledig om het spelen van games op een divers palet aan spelcomputers. Van de nieuwste generatie consoles zoals PS4 Pro, Xbox One en de Switch, high end PC’s, notebooks en mobiele telefoons tot aan retro consoles en classic arcadekasten: honderden units staan straks klaar voor de bezoekers. Met er op tientallen nieuwe en oude games die je vrij kunt spelen of middels leuke, korte competities (met vele prijzen) kunt ervaren. 

Een van de grote trekpleisters op Firstlook Festival gaat de grootste pop-up Arcade van de Benelux zijn. Dankzij een unieke samenwerking van meerdere grote arcade verzamelaars staan er straks een kleine honderd Arcade- en Pinball kasten klaar voor de bezoekers. Met onder andere classics als Groovecoaster, Dance Evolution, Samurai Shodown, Cadillacs and Dinosaurs, Metal Slug, Gradius, Puzzle Bobble, Mario Bros., R-TYPE LEO, Pac Man, Virtua Striker, Tekken 2 en Donkey Kong 3. De complete lijst van aanwezige kasten is hier te vinden. 

Goed nieuws ook voor de fans van old scool gaming. Firstlook Festival gaat samen met Tomcon een Retro Area van maar liefst 800 m2 opzetten met onder andere retro consoles als de SNES, Commodore, PlayStation en GameCube. 

Meer info over de Arcade en de Retro Area plus de andere activiteiten op Firstlook Festival vind je hier.

Kommentar schreiben