ArcadeWinkel | Full size arcadekast met Super Mario thema door Mattias

Full size arcadekast met Super Mario thema door Mattias

 • Full size arcadekast met Super Mario thema door Mattias

Mattias heeft hard gewerkt aan een echte full-size arcadekast met een heel gaaf Super Mario thema en wil deze graag met jullie delen. Thanks!

Hieronder het bouwverslag.

Ik kwam online een arcade kast tegen. Deed me direct aan mijn jonge tijd denken in het lunapark en ik ben nu 32 en nog steeds fan van videogames! Begon ik online te kijken naar arcade cabinets dat te koop stonden maar deze vond ik te duur dus begon ik op te zoeken hoe ik deze zelf zou kunnen bouwen.

Na wat opzoekwerk en nadenken begonnen aan de opbouw van mijn gepersonaliseerde arcade cabinet! Enjoy!

Specificatielijst:

 • 2mdf platen
 • 2x plexiglas 60x23 (1 stuk melk) voor marquee
 • 1x plexiglas 60x45 grijs getined (screen)
 • aantal meter T-molding (arcade-winkel.nl)
 • frees voor T-molding (arcade-winkel.nl)
 • 2boxen en versterker (arcadewinkel.nl)
 • joysticks en buttons 2player
 • bekabling voor alle aansluitingen
 • pc scherm 2e hands

Begonnen aan de build, alles afgetekend op papier en dan naar mijn mdf overgezet en uitgezaagt.

Dan alle latten en bevestiging erop gezet voor achteraf te kunnen schroeven.

Na dit heb ik alles getest en is aangesloten en gemonteerd voor dat ik aan de tmolding frezen en het schilderen van grondlaag kon beginnen

Nu de grondlaag erop en de laklaag ik heb gekozen voor zwart omdat dit goed opvalt in het gekleurde stickerthema.

Nu bestickeren en alles aansluiten en de arcade naar binnen verhuizen voor een goede tijd!

Bedankt Mattias voor de foto's en je build-log!

Stuur je eigen project in!

Reacties

 • Ian Polspoel
  2020-11-15 15:47:07
  Is er soms ergens een tekening met de maten voor dit concept (button Layout, dwg of pdf) ik vind het een schitterend model en zou het graag gebruiken voor men eigen kast te starten. Schitterend resultaat
 • Maarten van Tilborg
  2021-01-04 08:43:11
  Hoi, Hoe heb je die stickers geregeld? Is dit vinyl wat je besteld hebt op die maat? Zou graag weten hoe je dat gedaan hebt of waar je dat besteld hebt! Erg mooie kast!
 • Mattias
  2021-02-01 21:10:37
  Hey Maarten, Sorry voor de late reactie Stickers komen van "buzzarcade" en daar kan stickers op maat laten afdrukken en daarna ter plaatse plakken en mooi op vorm snijden. Deze kunnen recht op de mdf geplakt worden en zijn van hoogwaardige kwaliteiten heel gebruiksvriendelijk voor te plakken! Mvg mattias
 • Mattias van dael
  2021-02-01 21:13:00
  Hey Ian, Bedankt! Ik kan je de maten en tekeningen wel tekenen en doorsturen. Stuur me gerust een mailtje Chimaira@hotmail.be Groetjes Mattias
 • Paul
  2022-12-21 21:22:19
  Hoi Mattias, Ik zou ook graag de tekeningen met maten ontvangen! Zelf ben ik er ook mee bezig, maar die van jou is erg mooi en ik maak die van jou liever na dan dat ik het een paar keer verpruts ???? Alvast heel erg bedankt, Paul

Schrijf reactie