ArcadeWinkel | Blogs & builds

Blogs & builds

15 Apr 2024

Lucky Pirate Arcadekast door Eddy

Eddy komt 6 jaar na dato van zijn vorige Arcade Classics bouwverslag met een nieuwe een tweede machine! Ditmaal een "Lucky Pirate" arcadekast. Hieronder zijn build.In 2018 had ik met veel plezier een arcadekast gemaakt, het was een 2-player kast met ..
28 Dec 2023

Resident Evil arcadekast van Didier

Didier heeft een tweede machine gemaakt met een thema van Resident Evil. Hieronder zijn build! Jaren geleden heb ik een Zelda arcadekast gemaakt, deze was echter niet 100% naar mijn zin omdat o.a. het artwork op de zijkanten geen volledige sticker h..
28 Mar 2023

Inhouse project: Virtual Pinball Carnival 43" 4K build [Part 3/3] door Arno

Allright, de machine is al even klaar en voorzien van Pinball FX3 (Steam) i.c.m. PinUP Popper. Heel veel leesplezier en inspiratie toegewenst bij dit derde en laatste deel! Groet, Arno. Specificaties: Controls: KL25Z met Pins..
02 May 2022

Inhouse project: Virtual Pinball Carnival 43" 4K build [Part 2/3] door Arno

Vanwege drukte en een verhuizing heeft het even op zich laten wachten, maar hier is dan eindelijk deel twee van de bouw van onze virtual pinball machine! De is gebaseerd op de Williams Widebody afmetingen en geheel vanuit scratch opgebouwd met uitslu..
30 Nov 2020

Inhouse project: Virtual Pinball Carnival 43" 4K build [Part 1/3] door Arno

Tijd voor een nieuw in-house project en uiteraard met parts uit onze of webshops van onze collega's! Deze virtual pinball machine is gebaseerd op de Williams Widebody afmetingen en geheel vanuit scratch opgebouwd met uitsluitend high-end hardware. Zo..
28 Sep 2020

Full size arcadekast met Super Mario thema door Mattias

Mattias heeft hard gewerkt aan een echte full-size arcadekast met een heel gaaf Super Mario thema en wil deze graag met jullie delen. Thanks! Hieronder het bouwverslag. Ik kwam online een arcade kast tegen. Deed me direct aan mijn jonge tijd de..
03 Jan 2020

Inside the home build arcade door Marcel

Marcel is al even klant van ons en heeft een handige video opgenomen, vol met handige tips voor de arcade DIY-er! Bedankt Marcel voor de video! Stuur je eigen project in! ..
19 Sep 2019

Bezoektip: Firstlook Festival 5&6 oktober

ARCADE EN RETRO GROOT(S) AANWEZIG OP FIRSTLOOK FESTIVAL Op 5 & 6 oktober is het weer tijd voor Firstlook Festival, het grootste game-event van Nederland. De twaalfde editie draait volledig om het spelen van games op een divers palet aan spelc..
30 May 2019

Full size arcadekast pandora van Rob

Rob heeft het bouwproces van zijn full size arcadekast op basis van een pandora paneel vastgelegd en wil deze graag met jullie delen! Hieronder volgt zijn bouwproces: Ik heb met een aantal bestelde items van ArcadeWinkel.nl een arcade kast wete..
02 Dec 2018

"Arcadion" Bartop arcade door Robert

Robert is klaar met zijn bartop en wilde deze graag aan jullie delen! Hij heeft bartop gemaakt op basis Starterpack 5 HQ verlichte besturingsset - 2 spelers en een Raspberry PI 3. Hieronder het bouwverslag. Ik speelde al een tijd met het maken ..
1 - 10 van 76 (8 pagina's)