ArcadeWinkel | Namco Wacky Gator Redemption Arcade-machine [beschikbaar] - AW911017

Namco Wacky Gator Redemption Arcade-machine [beschikbaar]

Namco Wacky Gator Redemption Arcade-machine [beschikbaar]


  • Merk: Namco
  • Productcode: AW911017
  • Beschikbaar: In voorraad

  • €950,00
  • Excl. BTW: €950,00

Technisch vernieuwd en in goede staat! Optisch laat deze Wacky Gator zijn historie graag zien. Een niet veel geziene machine in Nederland. Direct inzetbaar op kantoor, thuis in de speelkamer, of zorg jij ervoor dat deze kast ook optisch weer in topstaat wordt gebracht? Kinderen vinden deze arcademachine fantastisch.

Wacky Gator is een spel waarin de koppen van 5 alligators willekeurig uit hun gaten tevoorschijn komen en de speler de taak heeft om ze op hun kop te slaan voordat ze terug in het gat verdwijnen. Elke succesvolle klap levert één punt op. Als de alligator zijn nek helemaal uitstrekt, wordt dit als een beet beschouwd en worden er punten afgetrokken. Als de speler binnen 50 seconden 40 punten weet te halen, gaat het spel naar een bonusronde van 10 seconden waarin de alligators veel sneller zijn.

Alle elektronica is nagekeken en diverse componenten zijn vervangen. Servicehandleiding en gebruikershandleiding zijn beschikbaar. Aandachtspunten zijn vooral optisch van aard. Eventueel mogen de wieltjes van de krokodillen t.z.t. vernieuwd worden, omdat het rubber van deze wieltjes wat plakkerig is.

Deze spelkast is alleen af te halen. Wij geven garantie op alle vernieuwde onderdelen.

Neem even contact op bij interesse!

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: Namco Wacky Gator Redemption Arcade-machine [beschikbaar], AW911017, Arcadekasten